Ei tämä ihan ensimmäinen kerta ole, kun blogia aloittelen, mutta tuntuu kuin ei koskaan olisi mitään blogiin kirjoitellut. Ehkä hankaluutta tuottaa, kun ei varsinaisesti tiedä kenelle kirjoittaa..

Ajattelin aloittaa blogin, jossa voisin laittaa näytille tekemiäni sukkia (ja tulevaisuudessa mahdollsesti myös muita juttuja!). Itse selailin viikonloppuna monia, monia blogeja, ja sain mahtavia uusia ideoita sukkiin! Innostuin tammikuussa kirjoneuleesta sukkiin, ensimmäiset tekemäni kirjoneulesukat ovat vieläkin ilman toista paria, mutta ehkä joku kaunis päivä... Muistan kuinka kuudennella luokalla piti tehdä käsityötunnilla itselleen villasukat. No, opettaja ilmeisesti oletti, että olen hyväkin käsitöissä, koska äitini oli naapurikoulussa opettamassa käsitöitä.. Siihen aikaan omena oli pudonnut kauaksi puusta, koska toisen sukan valmistuminen tapahtui vasta kun olin 17. Eli 5vuotta hautui ne sukat ;)

Nykyään olenkin sitten innostunut, välillä enemmän, välillä vähemmän tekemään sukkia. Geeniperimä alkaa siis näkyä kuitenkin... Talven tullen iskee aina inspiraatio, mutta hitaalla käy.. Jospa tämä blogi saisi vähän enemmän puikkoja heilumaan. Tammikuussa kälylleni aloittamat sukat valmistuivat kuukausi sitten, vielä olisi päättely ennen pukin pakettiin pakkaamista. Äitin taas "teki tilauksen" (vihjaili...) ettei hänen itsensä tarvitsisi sukkia itselleen tehdä. No, itsenäisyyspäivänä aloitin ja pientä fiksaamista vaille nekin sukat ovat kohta valmiit pukin pakettiin.

 

jouluksi 2008 valmistunut (tekeminen kesti silloinkin kauan! puolitoista vuotta...)
sukan omistaja on armas mieheni ja sukat käytössä öisin (kuulemma minulta opittu tapa!)
puna-musta väritys siksi, koska mieheni kannattaa Manchester Unitedia ja ManUn päävärit punainen ja musta.
Lanka 7veljestä, silmukkamäärää ei voi muistaa, mutta sukan koko noin 45.

 


Tammikuussa ´09 aloitettu sukka itselleni. Tämä sukka on jo täysin valmis, toinen sukka odottaa aloittamistaan.....
(mikähän siinä on niin vaikeaa aloittaa tekemään toista samanlaista sukkaa???)


Kälyn sukka. Aloitettu tammikuussa ´09, valmistuneet marraskuussa ´09. Odottavat päättelyä ja pukin pakettia. Omistaja odottaa näitä jo kovasti. Odottanut tammikuusta asti